Marina Kurteš sa reprezentacijom Srpske na sportskim igrama BRIKS-a u Rusiji

11.06.2024. 08:07
0
IZVOR: srna.rs

U Banjaluci su sinoć predstavljeni sportista koji će nastupati na sportskim igrama BRIKS-a u ruskom gradu Kazanju.

Delegaciju Republike Srpske na igrama u Kazanju čini 90 sportista koji će se takmičiti u gimnastici, karateu, džudou, veslanju, plivanju, košarci, e-sportu, tenisu, stonom tenisu i rukometu.

Član reprezentacije Republike Srpske Marina Kurteš rekla je da joj je velika čast što će biti dio tima koji će predstavljati Srpsku na sportskim igrama u Rusiji.

Član reprezentacije Republike Srpske Marina Kurteš, rekla je da joj je velika čast što će biti dio tima koji će predstavljati Srpsku na sportskim igrama BRIKS-a u Rusiji.

- Želim zahvaliti predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i ministru za sport Selmi Čabrić, što su nam omgućili da učestvujemo na ovako velikom sportskom događaju - poručila je Kurteševa na manifestaciji organizovanoj povodom odlaska sportista Republike Srpske u Kazanj.

Slika

Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Ona je istakla da je sigurna da će sportisti iz Srpske dati veliki maksimum i da će se pokazati u što boljem svjetlu.

- Zahvaljujem i organizatoru koji nas je pozvao. Nadam se da ćemo ostvariti što bolje rezultate i vratiti se bez povreda - navela je Kurteševa.

Reprezentacija Republike Srpske će od 12. do 23. juna učestvovati na Igrama BRIKS-a u Kazanju, respektabilnom takmičenju na kojem je učešće potvrdilo 97 zemalja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Džudisti osvjetlali obraz na Igrama BRIKS-a: Medalje za Srpsku poseban osjećaj Džudisti osvjetlali obraz na Igrama BRIKS-a: Medalje za Srpsku poseban osjećaj
Igre BRIKS: Džudistkinja Lana Bjelica došla do bronze, druge danas za Srpsku Igre BRIKS: Džudistkinja Lana Bjelica došla do bronze, druge danas za Srpsku
I Anastasiji Ignjatić četvrto mjesto u Kazanju I Anastasiji Ignjatić četvrto mjesto u Kazanju
Najčitanije
 • Sjećanje na Mateju Radovića ne blijedi
  46m
  3
 • Ubijene dvije osobe, jedna povrijeđena
  14h 48m
  0
 • Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
  21h 19m
  7
 • Petar Bojović - slavljen i ponižen
  1h 22m
  1
 • Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO)
  3h 40m
  0