Marko Pandžić nastavlja karijeru u Italiji

23.05.2022. 12:41
0
IZVOR: sportdc.net

Rukometaš Gračanice Marko Pandžić, napustio je redove ovog kluba po završetku sezone, a iz kluba nosi samo lijepe uspomene.

- Proveo sam lijepih godinu dana u Gračanici. To je najorganizovaniji klub u BiH. Čitav grad živi za rukomet, imaju najbolje navijače u državi, podržavali su nas tokom čitave sezone i kada smo imali rezultate i kada nismo. Uz takve navijače, ne možeš igrati za Gračanicu, a da ne daš svoj maksimum u svakoj utakmici. Želim ovim putem da se zahvalim kompletnoj upravi i stručnom štabu na saradnji, a posebno predsjedniku Nedimu Musiću. Na kraju, ispunili smo svoj cilj, Gračanica će igrati Evropu naredne sezone - rekao je Marko Pandžić.

Svoju karijeru Pandžić će nastaviti u Italiji.

- Dogovorio sam saradnju sa ekipom "Bozen Locker" iz Bolzana. Imao sam nekoliko ponuda iz Francuske, Izraela, Italije i na kraju sam se odlučio za Italiju. Klub je stabilan, imaju ambicije i nadam se da ću i ovdje opravdati očekivanja.

Ovo će biti četvrta zemlja u kojoj Pandžić igra rukomet, jer je do sada pored BiH nastupao u Kataru i Izraelu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    7h 52m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    22h 6m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    20h 13m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    19h 1m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    5h 28m
    0