Mediji: Nole gradi hotel u Visokom

23.10.2020. 14:00
0
IZVOR: Nezavisne

Novak Đoković (33) okreće se hotelijerstvu, a njegov prvi hotel biće u Visokom, u Bosni i Hercegovini, prenose srpski mediji.

Prošlosedmični boravak u mjestu nedaleko od Sarajeva Nole je iskoristio da ponovo napuni baterije na bosanskoj piramidi Sunca i u tunelima Ravne ispod nje, ali i da bi finalizovao kupovinu zemljišta na kojem će graditi smeštajno-ugostiteljski objekat.

Odluku da gradi hotel u Visokom prvi reket svijeta je donio zajedno sa porodicom jer se u julu, prilikom prve posjete piramidi, zaljubio u taj kraj, ali i spoznao iscjeliteljsku moć, koju ona ima. Zato je, prema saznanjima "Srpskog telegrafa", ovaj put poveo suprugu Jelenu da se i ona uvjeri u blagodeti tog prirodnog fenomena prije nego što definitivno uđu u nov poslovni izazov.

- Novak se oduševio mestom Visoko, bosanskom piramidom i tunelima ispod nje, za koje kažu da dva sata provedenih u njima menjaju sedam dana oporavka na planini. On je to lično iskusio letos, posle preležane korone, jer se munjevito oporavio i počeo da se oseća bolje i fizički i duhovno. Odmah je osvojio Sinsinati masters, a osvojio bi i US Open da mu nisu smestili skandal sa pogađanjem sudije. Tada je čvrsto rešio da bosansku piramidu i njenu snagu približi svima. Zato je kupio plac u Visokom, na kojem namerava da gradi hotel. Biće to moderan i luksuzan objekat, ali će cene biti pristupačne da bi u njemu mogao da boravi i naš običan čovek. Recimo, smeštaj za decu će biti potpuno besplatan - otkriva izbor "Srpskog telegrafa" dobro upućen u Novakove planove.

Da je opčinjen prirodnim fenomenom u Visokom, Novak ne krije. Ako je suditi na osnovu njegovih izjava prilikom prošlosedmiče posjete, namjera mu je da mu gosti budu svi kojima je potreban brz oporavak od svakodnevnih napora, a prije svega, njegove kolege.

- Bosansku dolinu piramida smatram svojom drugom kućom. Pozvao bih sve sportiste da dođu ovamo, da provedu neko vreme u tunelima Ravne, koji su jako delotvorni na uvećanju kiseonika u plućima i direktno utiču na regeneraciju i oporavak - rekao je Novak u Visokom, gdje je boravio u društvu domaćina i osnivača fondacije Dolina bosanskih piramida Sunca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Novak Đoković – najbolji sportista na svijetu peti put Novak Đoković – najbolji sportista na svijetu peti put
Novak Đoković se povukao sa Mastersa u Madridu Novak Đoković se povukao sa Mastersa u Madridu
Ovakvog Novaka rijetko viđamo (VIDEO) Ovakvog Novaka rijetko viđamo (VIDEO)
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    23h 39m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    21h 8m
    1
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    11h 34m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    15h 22m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    20h 26m
    1