Mićo Mićić dobio prvog protivkandidata za gradonačelnika Bijeljine

28.05.2020. 19:43
1
IZVOR: mojabijeljina.com

Milorad Dodik i Mićo Mićić potpisali su koalicioni sporazum gdje je naglašeno da je Mićić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.

Nakon potpisanog sporazuma ne stišava se bura u Bijeljini, a između ostalog gradonačelnik je najavio smjenu zamjenika gradonačelnika i predsjednika Skupštine grada Bijeljina na sljedećoj skupštini koja se očekuje u toku sljedeće sedmice.

Po nezvaničnom saznanju, prvi protivkandidat Mićića za gradonačelnika Bijeljene je nezavisni kandidat, proslavljeni fudbaler, bivši selektor Srbije kao i predsjednik Radnika koji je smijenjen na “nezakonitoj” skupštini u vrijeme pandemije korona virusa Mladen Krstajić.

Krstajić je odlučan da se obračuna sa bivšim prijateljem Mićićem koji je glavni krivac za nezakonitu smjenu Krstajića sa mjesta predsjednika Radnika.

Granice između Srbije i BiH otvaraju se 1. juna, gdje se očekuje dolazak Mladena Krstajića u Bijeljinu i obraćanje javno u vezi kandidature za gradonačelnika Bijeljine.

Nastaviće se…

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Pale 31.05.2020. 19:28
    MICKO,PRELETAC HAHAHAHAHA
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    17h 15m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    17h 59m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    22h 4m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    22h 8m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    7h 35m
    0