Мићо Мићић добио првог противкандидата за градоначелника Бијељине

28.05.2020. 19:43
1
ИЗВОР: mojabijeljina.com

Милорад Додик и Мићо Мићић потписали су коалициони споразум гдје је наглашено да је Мићић кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине.

Након потписаног споразума не стишава се бура у Бијељини, а између осталог градоначелник је најавио смјену замјеника градоначелника и предсједника Скупштине града Бијељина на сљедећој скупштини која се очекује у току сљедеће седмице.

По незваничном сазнању, први противкандидат Мићића за градоначелника Бијељене је независни кандидат, прослављени фудбалер, бивши селектор Србије као и предсједник Радника који је смијењен на “незаконитој” скупштини у вријеме пандемије корона вируса Младен Крстајић.

Крстајић је одлучан да се обрачуна са бившим пријатељем Мићићем који је главни кривац за незакониту смјену Крстајића са мјеста предсједника Радника.

Границе између Србије и БиХ отварају се 1. јуна, гдје се очекује долазак Младена Крстајића у Бијељину и обраћање јавно у вези кандидатуре за градоначелника Бијељине.

Наставиће се…

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Pale 31.05.2020. 19:28
    MICKO,PRELETAC HAHAHAHAHA
Повезане вијести
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Додик дао рок од седам дана да се поништи Шмитов закон и најавио реакције Додик дао рок од седам дана да се поништи Шмитов закон и најавио реакције
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    3h 35m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    16h 12m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 0m
    0
  • Крађа у Палама
    1h 53m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    19h 44m
    0