Milena i Gaga su se obožavali, njihove riječi o braku su nenadmašive

14.02.2020. 22:02
0
IZVOR: Blic

Vjenčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma “Kako su se volele dve budale”, po tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat vremena, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak.

U rijetkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvijek su isticali da im je bračni drug najveća podrška i najstroži kritičar.

– Za brak koji traje četiri decenije može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Ali, najlakše je nešto presjeći i završiti, mnogo je teže boriti se da se brak sačuva. Ponekad i mala svađa može osvježiti dan. Ponekad je potrebno i biti ljubomoran, jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi – rekao je jednom prilikom Dragan.

Njihova ogromna ljubav očekala je i starost, a kako je Milena jednom prlikom rekla, ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i ostala je uvek ponosna na ono što su imali.

Komentari 0
Povezane vijesti
Godišnjica smrti Dragana Nikolića Godišnjica smrti Dragana Nikolića
Milena Dravić - voljena filmska i pozorišna diva Milena Dravić - voljena filmska i pozorišna diva
Uništena spomen-ploča posvećena Draganu Nikoliću i Mileni Dravić Uništena spomen-ploča posvećena Draganu Nikoliću i Mileni Dravić
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 37m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    9h 52m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    15h 43m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    14h 10m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    16h 2m
    0