Milićević: Povezati Trg Srbija i šetalište Dr Miodrag Lazić (VIDEO)

04.11.2020. 13:03
0
IZVOR: Katera/promo tekst

Nosilac liste kandidata za odbornike Srpske demokratske stranke (SDS) u Skupštini opštine Istočno Novo Sarajevo Slaviša Milićević kaže da će se, ukoliko ga građani izaberu, zalagati za bezbjedno povezivanje šetališta „Dr Miodrag Lazić“ i Trga Srbija između dvije susjedne opštine.

Milićević ističe da je ideja o povezivanju ova dva infrastrukturna projekta, koji su jedni od simbola opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža, veoma važna, posebno iz bezbjednosnih razloga po pješake i vozače koji se kreću Ulicom Vojvode Radomira Putnika.

- Ulica Vojvode Radomira Putnika je najprometnija ulica u Istočnom Sarajevu, koja zbog svoje frekventnosti saobraćaja pravi barijeru između Trga Srbija i šetališta „Dr Miodrag Lazić“. Kao budući odbornik u SO Istočno Novo Sarajevo zalagaću se, zajedno sa rukovodstvom opštine, da ovu saobraćajnicu premostimo pasarelom, nadvožnjakom ili podvožnjakom, u šta ćemo uključiti i struku – kaže Milićević.

Milićević ističe da je cilj projekta građanima omogućiti nesmetano korištenje i trga i šetališta u dvjema opštinama.

- Trg Srbija je sa svih strana omeđen prometnim saobraćajnicama, a ovim rješenjem bismo izgradili veliku pješačku zonu i podigli nivo bezbjednosti svih građana, uključujući djecu, stare i invalide – kaže Milićević.

On dodaje da bi se za realizaciju ovog projekta, ubrzo nakon izbora, u saradnji sa rukovodstvom opštine, krenulo u izradu idejnog rješenja.

Milićević je pozvao sve glasače da 15. novembra izađu na izbore i podrže kandidate Srpske demokratske stranke sa odborničke liste u Istočnom Novom Sarajevu, kao i kandidate za načelnika opštine Dragana Vlačića i gradonačelnika Miroslava Lučića.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže
SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA! SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA!
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 37m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    10h 19m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 47m
    0
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    7h 17m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    10h 8m
    1