Милићевић: Повезати Трг Србија и шеталиште Др Миодраг Лазић (ВИДЕО)

04.11.2020. 13:03
0
ИЗВОР: Катера/промо текст

Носилац листе кандидата за одборнике Српске демократске странке (СДС) у Скупштини општине Источно Ново Сарајево Славиша Милићевић каже да ће се, уколико га грађани изаберу, залагати за безбједно повезивање шеталишта „Др Миодраг Лазић“ и Трга Србија између двије сусједне општине.

Милићевић истиче да је идеја о повезивању ова два инфраструктурна пројекта, који су једни од симбола општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, веома важна, посебно из безбједносних разлога по пјешаке и возаче који се крећу Улицом Војводе Радомира Путника.

- Улица Војводе Радомира Путника је најпрометнија улица у Источном Сарајеву, која због своје фреквентности саобраћаја прави баријеру између Трга Србија и шеталишта „Др Миодраг Лазић“. Као будући одборник у СО Источно Ново Сарајево залагаћу се, заједно са руководством општине, да ову саобраћајницу премостимо пасарелом, надвожњаком или подвожњаком, у шта ћемо укључити и струку – каже Милићевић.

Милићевић истиче да је циљ пројекта грађанима омогућити несметано кориштење и трга и шеталишта у двјема општинама.

- Трг Србија је са свих страна омеђен прометним саобраћајницама, а овим рјешењем бисмо изградили велику пјешачку зону и подигли ниво безбједности свих грађана, укључујући дјецу, старе и инвалиде – каже Милићевић.

Он додаје да би се за реализацију овог пројекта, убрзо након избора, у сарадњи са руководством општине, кренуло у израду идејног рјешења.

Милићевић је позвао све гласаче да 15. новембра изађу на изборе и подрже кандидате Српске демократске странке са одборничке листе у Источном Новом Сарајеву, као и кандидате за начелника општине Драгана Влачића и градоначелника Мирослава Лучића.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    16h 5m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 56m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 43m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 9m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 51m
    0