Ministarka Vidović kupila novu limuzinu od 93.000 KM

20.09.2021. 15:19
1
IZVOR: capital.ba

Ministarstvo finansija RS, na čijem se čelu nalazi Zora Vidović, kupilo je za 93.000 KM službeni automobil od banjalučkog preduzeća „Auto – komerc V.S.“, koje je ovlašćeni prodavac „škoda“ vozila.

Tender za nabavku novog automobila Ministarstvo finansija RS raspisalo je polovinom prošlog mjeseca, a procijenjena vrijednost bila je 82.000 bez PDV-a.

Na tender je stigla jedna ponuda, a cijena koju je ponudio „Auto – komerc V.S.“ bila je nešto niža od procijenjene, odnosno 79.487 KM bez PDV-a.

-Sa izabranim ponuđačem biće zaključen ugovor o nabavci automobila za potrebe Ministarstva finansija, a prema uslovima iz tenderske dokumentacije i najpovoljnije ponude- navedeno je u rješenju o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Inače, tenderskom dokumentacijom tražen je automobil metalik crne boje, proizveden ove godine, sa kožnim sjedištima i zatamnjenim zadnjim staklima.

Od minimalne opreme, Zora Vidović je zahtijevala automobil sa elektronskim sistemom stabilnosti, grijana prednja i zadnja sjedišta, električno otvaranje i zatvaranje prtljažnika, samozatamljujuće unutrašnje ogledalo, bočne zračne jastuke i zračne zavjese naprijed i nazad, zračni jastuk za koljeno vozača…

Slika

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Geđa 20.09.2021. 15:47
    Rekoh ja da je ovo vrijeđanje građanske inteligencije. Dok 80% građana jedva kraj sa krajem sastavlja, zahvaljujući baš njoj i Ministarstvu financija ona ima obraza da kupi auto vredno 15000 biračkih dodataka. Fuuuuj
Povezane vijesti
Zora Vidović obezbijedila “Prointeru” nove milione od kocke Zora Vidović obezbijedila “Prointeru” nove milione od kocke
Vidović: Dugoročno zaduženje znači da ste stabilna zemlja Vidović: Dugoročno zaduženje znači da ste stabilna zemlja
Vidović: Nova fiskalizacija do maja 2024. Vidović: Nova fiskalizacija do maja 2024.
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    22h 41m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 9m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    20h 42m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    21h 34m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    21h 39m
    0