Mladić iz Bihaća prijeti da će napraviti masakr u školi kao onaj u Srbiji

04.05.2023. 12:39
0
IZVOR: srna.rs

Mladić iz Bihaća čiji su inicijali A.Z. zaprijetio je da će prema učenicima i zaposlenima u Ekonomskoj školi učiniti sličan zločin poput onog u školi u Srbiji, potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

Portparol kantonalnog MUP-a Bahrudin elalagić rekao je da je policija vidjela tu prijetnju na društvenim mrežama, da je ta osoba poznata policiji, koja po službenoj dužnosti provjerava, te obavještava i Tužilaštvo.

Mladić iz Bihaća je naveo da je "dječak što je ubio osmoro djece kraljina za njega i da tako nešto i on sprema već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću".

- Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror - napisao je A.Z. na "Instagramu".

Mješovita srednja škola u Bihaću saopštila je danas, nakon što su objavljene prijetnje bivšeg učenika da će počiniti zločin poput onog u školi u Beogradu, da nema potrebe za panikom i da su nadležni obaviješteni i reagovali na vrijeme.

- Obavještavam sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A. da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vrijeme obaviješteni, reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima - navedeno je iz škole.

U pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu juče je ubijeno osmoro djece i jedan radnik obezbjeđenja, a šestoro đaka i jedan nastavnik su ranjeni. Policija je uhapsila četrnaestogodišnjeg K.K, koji je počinio taj zločin.

Komentari 0
Povezane vijesti
Haos u školi: Bačen suzavac, više od 30 đaka u bolnici! Haos u školi: Bačen suzavac, više od 30 đaka u bolnici!
Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju
Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    13h 30m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    12h 46m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    10h 2m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    8h 24m
    0
  • Danas Markovdan
    17h 12m
    0