Mladić iz Istočnog Sarajeva stradao popravljajući vrata

22.01.2020. 19:07
0
IZVOR: Faktor.ba

Dvadesetdevetogodišnji N. T. iz Istočnog Sarajeva poginuo je juče u sarajevskom naselju Azići, kada su na njega pala teška rolo-vrata koja je popravljao.

Nesreća se dogodila u 16.25 časova, u prostorijama humanitarnog udruženja "Pomozi.ba" u ovom naselju. 

Smrt 29-godišnjaka konstatovala je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, koja je odmah po prijavi nesreće izašla na mjesto događaja.

– Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, ovlašteni sudski vještaci medicinske struke i zaštite na radu, te inspektor zaštite na radu Kantona Sarajevo. Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja – saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz udruženja "Pomozi.ba" za Faktor su kratko kazali tek da mogu potvrditi da se desio nesrećan slučaj u kojem je stradala jedna osoba.

– S obzirom na to da je istraga u toku, za sada ne možemo davati nikakve izjave i informacije. Duboko smo potreseni ovim slučajem i upućujemo iskreno saučešće porodici nastradalog. Zvanično saopštenje ćemo poslati nakon što se okonča istraga – rekla je za Faktor Maja Arslanagić, portparol ove humanitarne organizacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stravična nesreća: Džinovski bilbord pao na pumpu, ima mrtvih Stravična nesreća: Džinovski bilbord pao na pumpu, ima mrtvih
Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac! Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    11h 6m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    11h 11m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    12h 3m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    12h 17m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    23h 6m
    0