Moguća velika odstupanja od reda letenja

12.07.2024. 21:43
0
IZVOR: srna.rs

Avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da su tokom popodneva i večeri moguća velika odstupanja od reda letenja u putničkom avio-saobraćaju, zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uslova u centralnoj i zapadnoj Evropi i posljedičnog pomjeranja aerodromskih slotova od evropskih kontrola letenja.

- Za sve avio-kompanije koje lete severno i zapadno od Beograda, uključujući i `Er Srbiju`, očekuju se prosečna kašnjenja od dva do tri sata na većini letova - navodi se u saopštenju.

Svi putnici koji eventualno budu izgubili konekcije biće preusmjereni na alternativne letove.

"Er Srbija" se izvinjava putnicima zbog najavljenih odstupanja od planiranog reda letenja, zbog okolnosti koje su van kontrole ove avio-kompanije.

Za više informacija putnici se mogu obratiti kontakt centru "Er Srbije" na: 0800 111 528 iz Srbije i na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posjetiti airserbia.com ili stranice "Er Srbije" na društvenim mrežama.

Komentari 0
Povezane vijesti
ER Srbija odškolovala prvu ženu na kapetanskoj poziciji u istoriji kompanije ER Srbija odškolovala prvu ženu na kapetanskoj poziciji u istoriji kompanije
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije? Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije?
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 58m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 40m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 8m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 29m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 38m
    0