Могућа велика одступања од реда летења

12.07.2024. 21:43
0
ИЗВОР: srna.rs

Авио-компанија "Ер Србија" саопштила је да су током поподнева и вечери могућа велика одступања од реда летења у путничком авио-саобраћају, због изразито неповољних временских услова у централној и западној Европи и посљедичног помјерања аеродромских слотова од европских контрола летења.

- За све авио-компаније које лете северно и западно од Београда, укључујући и `Ер Србију`, очекују се просечна кашњења од два до три сата на већини летова - наводи се у саопштењу.

Сви путници који евентуално буду изгубили конекције биће преусмјерени на алтернативне летове.

"Ер Србија" се извињава путницима због најављених одступања од планираног реда летења, због околности које су ван контроле ове авио-компаније.

За више информација путници се могу обратити контакт центру "Ер Србије" на: 0800 111 528 из Србије и на +381 11 311 21 23 из иностранства, посјетити аирсербиа.цом или странице "Ер Србије" на друштвеним мрежама.

Коментари 0
Повезане вијести
ЕР Србија одшколовала прву жену на капетанској позицији у историји компаније ЕР Србија одшколовала прву жену на капетанској позицији у историји компаније
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније? Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније?
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    12h 57m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 20m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    9h 53m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    12h 50m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 41m
    0