Most u Srpskim Toplicama od danas otvoren za saobraćaj

13.07.2021. 14:50
0
IZVOR: srpskainfo.com

Novoizgrađeni most u Srpskim Toplicama od danas je otvoren za saobraćaj.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da su završene sve procedure potrebne za izdavanje upotrebne dozvole, te da je most od danas zvanično u upotrebi.

– Želim da se zahvalim prethodnoj administraciji, na čelu sa gospodinom Igorom Radojičićem, jer su prepoznali važnost ovog projekta i isti sproveli u djelo. Ovo je svakako jedan od najbitnijih projekata koji je moja administracija naslijedila – poručio je gradonačelnik.

On je rekao da je ukupna vrijednost investicije oko 3,8 miliona maraka, od kojih je ove godine izdvojeno 300.000 KM kako bi most imao sve potrebne sadržaje – adekvatne pristupne saobraćajnice, rasvjetu, ogradu i slično.

Najljepše je i najvažnije graditi mostove, jer mostovi spajaju obale i povezuju ljude, stoga je jedan od strateških projekata nove administracije izgradnja mosta u naselju Česma za koji smo već preduzeli određene korake u smislu pripreme projektne dokumentacije i rješavanja imovinsko-pravnih odnosa, dok će izgradnju mosta voditi Vlada Republike Srpske – istakao je Stanivuković.

Predsjednik Gradske skupštine Mladen Ilić rekao je da je danas zvanično završen jedan od najznačajnijih projekata, koji je započela prethodna administracija, te istakao da se nada da će i nova administracija nastaviti sa važnim projektima poput ovoga, a koji  će Skupština Grada uvijek rado podržati.

– Nadam se da će novi most u značajnoj mjeri olakšati svakodnevicu stanovništvu iz ovog dijela grada, što je zapravo i najvažniji cilj ovakvih projekata -zaključio je Ilić.

Komentari 0
Povezane vijesti
D‌jevojčice za primjer: Lea i Ena tri puta donirale kosu u humanitarne svrhe (FOTO) D‌jevojčice za primjer: Lea i Ena tri puta donirale kosu u humanitarne svrhe (FOTO)
Nevrijeme u Banjaluci i Doboju (VIDEO) Nevrijeme u Banjaluci i Doboju (VIDEO)
Muškarac ostavio kofere sa ljudskim ostacima na mostu Muškarac ostavio kofere sa ljudskim ostacima na mostu
Najčitanije
  • Zemni ostaci Jovana Dučića sahranjeni u Trebinju
    1h 2m
    5
  • Najavljeni prekidi u isporuci električne energije
    14h 32m
    0
  • Sudar tri vozila, jedno lice povrijeđeno
    13h 32m
    0
  • Nova pravila na Instagramu: Nema više snimanja ekrana privatnih poruka
    12h 52m
    0
  • Jeziva saobraćajna nezgoda kod Prijedora
    12h 33m
    0