Moto-mrazevi i ove godine organizuju podjelu paketića najmlađim sugrađanima u Palama

19.12.2023. 13:57
0
IZVOR: katera.news

Članovi Moto-kluba "Pale" već tradicionalno povodom Nikoljdana organizuju podjelu paketića djeci i omladini iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce", djeci iz socijalno ugroženih porodica, mališanima iz paljanskih vrtića Cvrčak i Bambi, i najmlađim sugrađanima koji dođi na šetalište u Palama.

Moto-mrazevi će podijeliti paketiće sutra u 13.00 časova kod spomenika "Olimpijska pahuljica" na šetališu u Palama, dok je moto-karavan ulicama ove lokalne zajednice planiran u 11.00 časova.

Moto-klub "Pale" broji 20 članova, a ciljevi kojima bajkeri teže jesu promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, druženje, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove, ali i organizacija vlastitog skupa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
Paljanski biatlonci rezultatima potvrdili kvalitet Paljanski biatlonci rezultatima potvrdili kvalitet
Pale: Na humanitarnoj večeri za Milana Madžgalja prikupljeno 10.000 KM Pale: Na humanitarnoj večeri za Milana Madžgalja prikupljeno 10.000 KM
Najčitanije
  • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
    6h 15m
    5
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    4h 6m
    0
  • Sve zdravstvene koristi kestena
    6h 5m
    0
  • Meteorolozi objavili kakvo nas vrijeme čeka ove sedmice
    18h 28m
    0
  • Kojić: Slavićemo pobjedu Pala koje će 6. oktobra reći ne sili i ucjenama
    2h 17m
    6