"M:tel" donirao Specijalnoj bolnici za psihijatriju na Sokocu pet televizora

14.03.2023. 17:19
0
IZVOR: srna.rs

Predstavnici Kompanije "M:tel" posjetili su danas Specijalnu bolnicu za psihijatriju na Sokocu i ovoj ustanovi uručili pet televizora u okviru akcije "Niste sami - imate prijatelje".

Vršilac dužnosti direktora Specijalne bolnice za psihijatriju Dragan Bulajić rekao je novinarima da je ova donacija veoma značajna i da će televizori upotpuniti sadržaje kojima se pacijentima olakšava boravak u bolnici.

On je zahvalio ovoj kompaniji za velikodušnost i razumijevanje, te podsjetio da je "M:tel" prošle godine bolnici donirao 1.000 KM.

Bulajić je pozvao i ostale kompanije da, po uzoru na "M:tel", postanu donatori ove bolnice, dodajući da njihovo malo ovoj ustanovi znači mnogo.

Milica Kondić iz "M:tela" naglasila je da je ova kompanija poznata po donacijama, kako pojedincima, tako i ustanovama, te da je ova današnja bolnici na Sokocu, samo jedna u nizu.

Ona je podsjetila da je "M:tel" prije godinu dana pokrenuo projekat "Niste sami - imate prijatelje" u okviru kojeg nastoji da pomogne institucijama ili pojedincima kojima je potrebna neka vrsta pomoći.

Specijalna bolnica za psihijatriju na Sokocu počela je sa radom 1958. godine kao zdravstvena ustanova za zbrinjavanje hronično duševno oboljelih lica.

U bolnici trenutno boravi 136 pacijenata, a tokom prošle godine u ovoj ustanovi je liječeno 1.914 pacijenata.

Komentari 0
Povezane vijesti
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    3h 11m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    20h 54m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    15h 11m
    5
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    22h 9m
    0
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    22h 45m
    0