"M:tel" donirao Specijalnoj bolnici za psihijatriju na Sokocu pet televizora

14.03.2023. 17:19
0
IZVOR: srna.rs

Predstavnici Kompanije "M:tel" posjetili su danas Specijalnu bolnicu za psihijatriju na Sokocu i ovoj ustanovi uručili pet televizora u okviru akcije "Niste sami - imate prijatelje".

Vršilac dužnosti direktora Specijalne bolnice za psihijatriju Dragan Bulajić rekao je novinarima da je ova donacija veoma značajna i da će televizori upotpuniti sadržaje kojima se pacijentima olakšava boravak u bolnici.

On je zahvalio ovoj kompaniji za velikodušnost i razumijevanje, te podsjetio da je "M:tel" prošle godine bolnici donirao 1.000 KM.

Bulajić je pozvao i ostale kompanije da, po uzoru na "M:tel", postanu donatori ove bolnice, dodajući da njihovo malo ovoj ustanovi znači mnogo.

Milica Kondić iz "M:tela" naglasila je da je ova kompanija poznata po donacijama, kako pojedincima, tako i ustanovama, te da je ova današnja bolnici na Sokocu, samo jedna u nizu.

Ona je podsjetila da je "M:tel" prije godinu dana pokrenuo projekat "Niste sami - imate prijatelje" u okviru kojeg nastoji da pomogne institucijama ili pojedincima kojima je potrebna neka vrsta pomoći.

Specijalna bolnica za psihijatriju na Sokocu počela je sa radom 1958. godine kao zdravstvena ustanova za zbrinjavanje hronično duševno oboljelih lica.

U bolnici trenutno boravi 136 pacijenata, a tokom prošle godine u ovoj ustanovi je liječeno 1.914 pacijenata.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Najčitanije
 • Građani traže pomoć zbog zmija
  19h 30m
  1
 • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
  23h 18m
  5
 • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
  5h 23m
  0
 • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
  8h 47m
  0
 • NBA igraču doživotna suspenzija
  21h 40m
  0