M:tel novi sponzor Fudbalskog saveza BiH

24.07.2020. 16:06
0
IZVOR: Katera

U Sarajevu je 24. jula 2020. godine, potpisan ugovor između kompanije m:tel i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a koji se odnosi na sponzorstvo Premijer lige BiH, kao i muških A i U-21 reprezentativnih selekcija.

Nakon što je m:tel poslao najbolju ponudu, Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH donio je odluku da upravo ta kompanija bude novi sponzor Saveza za Premijer ligu BiH te, A i U21 selekcije BiH. Ova odluka ozvaničena je potpisivanjem ugovora koji je upriličen u Sarajevu, 24. jula. 

Ovom prilikom, u ime kompanije m:tel, ugovor o sponzorstvu potpisala je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju, a u ime Fudbalskog saveza BiH, generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Slika

- Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju poklanjamo uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećima promovišu našu zemlju. FS BiH smo prepoznali kao strateškog partnera sa kojim ćemo u narednim godinama raditi na promociji sporta, animiraćemo mlade ljude da se bave sportom, značajno ćemo unaprijediti kvalitet televizijskih prenosa utakmica i, ono što je najvažnije, omogućićemo veću dostupnost ovog prestižnog sadržaja građanima BiH. Izuzetna mi je čast što danas imam priliku da u ime kompanije m:tel ozvaničim saradnju sa Fudbalskim savezom BiH - naglasila je Radmila Bojanić, te dodala da je zadovoljstvo korisnika prioritet od kojeg ova kompanija ne odstupa, naročito u vremenima kada okolnosti nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj bezbjednosti i praćenje vrhunskog sporta iz udobnosti vlastitog doma. 

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel-ova tradicionalna kampanja namijenjena vozačima - „Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš“ M:tel-ova tradicionalna kampanja namijenjena vozačima - „Ako me voliš, ostavi telefon dok vo...
Odaberite vrhunski telefon na rate uz besplatnu dostavu Odaberite vrhunski telefon na rate uz besplatnu dostavu
Fudbalski savez BiH uvodi VAR sistem Fudbalski savez BiH uvodi VAR sistem
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    12h 59m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    11h 13m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    9h 3m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    12h 18m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    7h 1m
    0