М:тел нови спонзор Фудбалског савеза БиХ

24.07.2020. 16:06
0
ИЗВОР: Катера

У Сарајеву је 24. јула 2020. године, потписан уговор између компаније м:тел и Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, а који се односи на спонзорство Премијер лиге БиХ, као и мушких А и У-21 репрезентативних селекција.

Након што је м:тел послао најбољу понуду, Извршни одбор Фудбалског савеза БиХ донио је одлуку да управо та компанија буде нови спонзор Савеза за Премијер лигу БиХ те, А и У21 селекције БиХ. Ова одлука озваничена је потписивањем уговора који је уприличен у Сарајеву, 24. јула. 

Овом приликом, у име компаније м:тел, уговор о спонзорству потписала је Радмила Бојанић, извршни директор за маркетинг и продају, а у име Фудбалског савеза БиХ, генерални секретар Аднан Џемиџић.

Слика

- Годинама уназад компанија м:тел је поносни спонзор највећих спортских и културних манифестација у Босни и Херцеговини. Посебну пажњу поклањамо успјешним спортским клубовима, али и појединцима који својим спортским умијећима промовишу нашу земљу. ФС БиХ смо препознали као стратешког партнера са којим ћемо у наредним годинама радити на промоцији спорта, анимираћемо младе људе да се баве спортом, значајно ћемо унаприједити квалитет телевизијских преноса утакмица и, оно што је најважније, омогућићемо већу доступност овог престижног садржаја грађанима БиХ. Изузетна ми је част што данас имам прилику да у име компаније м:тел озваничим сарадњу са Фудбалским савезом БиХ - нагласила је Радмила Бојанић, те додала да је задовољство корисника приоритет од којег ова компанија не одступа, нарочито у временима када околности налажу додатну бригу о здравственој безбједности и праћење врхунског спорта из удобности властитог дома. 

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док возиш“ М:тел-ова традиционална кампања намијењена возачима - „Ако ме волиш, остави телефон док во...
Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу Oдаберите врхунски телефон на рате уз бесплатну доставу
Фудбалски савез БиХ уводи ВАР систем Фудбалски савез БиХ уводи ВАР систем
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    19h 30m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 14m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    12h 59m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    9h 58m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    10h 4m
    0