M:tel: Osjetite ljepotu sadržaja na novom "Soni" televizoru

25.08.2020. 14:28
0
IZVOR: Katera

Kompanija "M:tel" omogućila je građanima koji postanu korisnici njenih paketa da uz potpuno novo iskustvo televizije osjete ljepotu sadržaja na novom "Soni" televizoru.

Kompanija "M:tel" je iz svoje ponude izdvojila model televizora "Soni" KDL50WF665BAEP, sa idealnim odnosom kvaliteta i cijene.

- VelikI dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima, čime se dobija mnogo dinamičnija slika. Slušanje je jednako realistično kao i gledanje, uz ClearAudio+ fino podešavanje dobićete zvuk koji se prostire svuda oko vas – saopšteno je iz “M:tela”.

Slika

Iz kompanije podsjećaju da je avgust pravo vrijeme da postanete korisnici nekog od "M:tel" TV paketa, jer ćete, osim najbržeg interneta i najsavremenije televizije, dobiti i besplatno korištenje "Film boks" dodatnog TV paketa, čak 12 mjeseci.

Više informacija o izdvojenom "Soni" modelu televizora dostupno je na www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na broj 0800/50-000. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    3h 34m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    13h 52m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    13h 58m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    13h 56m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    12h 47m
    0