M:tel: Popust na sve modele „Huawei Watch“ pametnih satova

28.12.2020. 14:34
0
IZVOR: Katera

Nova elegancija umjetnosti, "Huawei Watch GT2" pametni sat, dizajniran je da se prilagodi vašem identitetu ali i da bude vaš vjerni pratilac pri svakodnevnim aktivnostima.

Osim tačnog vremena, pametni satovi nadopunjuju mogućnosti vašeg pametnog telefona, prate vaše aktivnosti i brinu o vašem zdravlju. Iz m:tel ponude preporučujemo vam

"Huawei Watch GT2 Pro" u klasičnoj ili sportskoj varijanti za muškarce ili Huawei Watch GT2 namijenjen nježnijem polu.

Safirni brojčanik sata otporan je na habanje i u kombinaciji je sa titanijumskim okvirom za laki i čvrsti dizajn. Sjajna keramička leđa, pogodna za kožu, osiguravaju udobno nošenje.

"Huawei Watch GT2 Pro" podržava precizno praćenje podataka za više od 100 režima vježbanja a pored mnoštva naprednih opcija, može i naučno pratiti kvalitet sna. Dok spavate, sat prati otkucaje srca, analizira disanje kako bi dao prijedloge za bolji odmor.

Iz m:tel ponude izaberite "Huawei Watch" pametni sat po vašoj mjeri, a uz svaki model možete ostvariti popust od 60 KM u periodu od od 28. 12. 2020. do 17. 1. 2021. godine. Požurite, jer ova ponuda vrijedi do isteka zaliha!

"Huawei Watch" pametne satove možete naručiti u m:tel veb šopu ili pozivom na telefon 0800 50 000, a kompletnu ponudu pogledajte na www.mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 3m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    9h 18m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    15h 9m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    13h 36m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    15h 28m
    0