M:tel: Rezervišite Galaxy Note20 i Note20 Ultra među prvima u svijetu

06.08.2020. 15:47
0
IZVOR: Katera

Kompanija Samsung Electronics je 5. avgusta, na prvom virtuelnom Galaxy Unpacked događaju, predstavila najnovije uređaje iz svoje Galaxy serije koji će oduševiti i najzahtjevnije korisnike koji od svojih pametnih uređaja zahtjevaju maksimalne performance kada je riječ o brzini softvera, inovacijama, opcijama i kvalitetu kamere.

Među predstavljenim uređajima izdvajaju se Galaxy Note20 i Note20 Ultra koje već danas možete naručiti putem internet stranice kompanije m:tel na ovom linku.

- Korisnici koji se odluče za narudžbu Galaxy Note20 na poklon dobijaju Galaxy Buds+ slušalice, a oni koji odaberu i naruče među prvima Note20 Ultra na poklon dobijaju Galaxy BUDS Live slušalice nove generacije koje su, takođe, premijerno predstavljene uz nove Galaxy modele - saopšteno je iz "M:tela"

Iz ove kompanije napominju da su Galaxy Note20 i Note20 Ultra najmoćniji Note uređaji do sada.

- Odlikuje ih nevjerovatna produktivnost, te imaju sve osobine kompjutera koje omogućavaju korisnicima da uživaju u "gejmingu" kao pravi profesionalci. Galaxy Note20 Ultra dizajniran je za ljubitelje Samsung Note serije koji zahtjevaju maksimum u performansama i produktivnosti, a Galaxy Note20, za širu grupu Note korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu - zaključuju iz ove kompanije.

Ove moćne Galaxy Note uređaje moguće je poručiti do 20. avgusta 2020. godine putem internet stranice kompanije m:tel.

A ukoliko ste propustili premijerno onlajn predstavljanje ovih modela, snimak možete potražiti na blogu kompanije m:tel na ovom linku.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    23h 10m
    0
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    1h 27m
    1
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    23h 17m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 59m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    14h 37m
    0