М:тел: Резервишите Galaxy Note20 i Note20 Ultra међу првима у свијету

06.08.2020. 15:47
0
ИЗВОР: Катера

Компанија Samsung Electronics је 5. августа, на првом виртуелном Galaxy Unpacked догађају, представила најновије уређаје из своје Galaxy серије који ће одушевити и најзахтјевније кориснике који од својих паметних уређаја захтјевају максималне перформанце када је ријеч о брзини софтвера, иновацијама, опцијама и квалитету камере.

Међу представљеним уређајима издвајају се Galaxy Note20 i Note20 Ultra које већ данас можете наручити путем интернет странице компаније м:тел на овом линку.

- Корисници који се одлуче за наруџбу Galaxy Note20 на поклон добијају Galaxy Buds+ слушалице, а они који одаберу и наруче међу првима Note20 Ultra на поклон добијају Galaxy BUDS Live слушалице нове генерације које су, такође, премијерно представљене уз нове Галаxy моделе - саопштено је из "М:тела"

Из ове компаније напомињу да су Galaxy Note20 i Note20 Ultrа најмоћнији Note уређаји до сада.

- Одликује их невјероватна продуктивност, те имају све особине компјутера које омогућавају корисницима да уживају у "гејмингу" као прави професионалци. Galaxy Note20 Ultra дизајниран је за љубитеље Samsung Note серије који захтјевају максимум у перформансама и продуктивности, а Galaxy Note20, за ширу групу Note корисника који желе да уживају у врхунским функцијама за рад и забаву - закључују из ове компаније.

Ове моћне Galaxy Note уређаје могуће je поручити до 20. августа 2020. године путем интернет странице компаније м:тел.

А уколико сте пропустили премијерно онлајн представљање ових модела, снимак можете потражити на блогу компаније м:тел на овом линку.

Коментари 0
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 16m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    15h 30m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    13h 20m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    5h 45m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    16h 35m
    0