M:tel: Satelitska TV već od 7,50 KM mjesečno!

02.11.2020. 17:50
0
IZVOR: Katera

Vaša kuća ili vikendica, gdje god da se nalazi u BiH, čak i u udaljenim i nepristupačnim mjestima, može da ima najbolji digitalni TV program i to po veoma povoljnoj cijeni.

Ukoliko se odlučite na m:SAT – M:tel satelitsku televiziju  možete bilo gdje u BiH da gledate preko 145 najboljih domaćih, filmskih, sportskih i zabavnih TV kanala na dva televizora istovremeno.

Aktuelna ponuda podrazumijeva 50% nižu pretplatu prvih 10 mjeseci, uz gratis drugi priključak, a cijena opreme za m:SAT iznosi simboličnih 0,99 KM. Tako mjesečna pretplata za m:SAT Start paket sa uračunatih 50% popusta sada iznosi samo 7,50 KM za prvih 10 mjeseci.

Podsjećamo, m:SAT omogućava prijem TV i radio programa koji se preko satelita distribuira korisnicima, na bilo kojoj lokaciji u Bosni i Hercegovini. Ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju ove usluge i isporuka TV signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili po besplatno pozovite M:tel Call centar na 0 800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Najčitanije
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    23h 17m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    13h 32m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    21h 7m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    11h 54m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    19h 5m
    0