M:tel takmičenje za srednjoškolce - „Lansiraj svoju ideju“

04.11.2020. 12:20
0
IZVOR: Katera

Srednjoškolci iz BiH ponovo imaju priliku da se takmiče u izradi aplikacija za mobilne uređaje! Prijavite se do 20. novembra i učestvujte u m:tel App takmičenju!

Iskustva srednjoškolaca koji su u prethodne tri godine učestvovala u m:tel-ovom takmičenju pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“, potvrđuju koliko je važno dati šansu mladima da pokažu šta umiju i pored svakodnevnih nastavnih aktivnosti.

Izazov je još i veći, jer u ovom takmičenju mogu da učestvuju sve škole iz BiH, uz prethodnu saglasnost nadležnih ministarstava, a naročito zato što će svoje pobjedničke aplikacije najbolji imati priliku da predstave na regionalnom takmičenju, zajedno sa vršnjacima iz Srbije i Crne Gore.

Prva faza m:tel App takmičenja traje do 20. novembra 2020. godine, do kada je potrebno da se osmisle ideje i pošalju popunjeni formulari za prijavljivanje na takmičenje. Rok za dostavu gotovih, funkcionalnih aplikacija je 25. januar 2021. godine.

Pored toga što će srednjoškolci učešćem u ovakvom izazovu usvajati nova znanja i graditi timski duh, kompanija m:tel će najboljim timovima, odnosno pojedincima, obezbijediti i sjajne nagrade - mobilne telefone, kao i priliku da na Regionalnom app izazovu osvoje još vrednije nagrade.

Svi zainteresovani učenici i profesori o ovom takmičenju mogu da se informišu na sajtu kompanije m:tel www.mtel.ba, gdje mogu pronaći opšte uslove takmičenja i formulare za prijavu.

Takođe, svoja pitanja mogu poslati na email adresu app.takmicenje@mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Najčitanije
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    14h 43m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    22h 18m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    13h 5m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    20h 16m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    15h 19m
    2