М:тел такмичење за средњошколце - „Лансирај своју идеју“

04.11.2020. 12:20
0
ИЗВОР: Катера

Средњошколци из БиХ поново имају прилику да се такмиче у изради апликација за мобилне уређаје! Пријавите се до 20. новембра и учествујте у м:тел Aпп такмичењу!

Искуства средњошколаца који су у претходне три године учествовала у м:тел-овом такмичењу под називом „Лансирај своју идеју“, потврђују колико је важно дати шансу младима да покажу шта умију и поред свакодневних наставних активности.

Изазов је још и већи, јер у овом такмичењу могу да учествују све школе из БиХ, уз претходну сагласност надлежних министарстава, а нарочито зато што ће своје побједничке апликације најбољи имати прилику да представе на регионалном такмичењу, заједно са вршњацима из Србије и Црне Горе.

Прва фаза м:тел Апп такмичења траје до 20. новембра 2020. године, до када је потребно да се осмисле идеје и пошаљу попуњени формулари за пријављивање на такмичење. Рок за доставу готових, функционалних апликација је 25. јануар 2021. године.

Поред тога што ће средњошколци учешћем у оваквом изазову усвајати нова знања и градити тимски дух, компанија м:тел ће најбољим тимовима, односно појединцима, обезбиједити и сјајне награде - мобилне телефоне, као и прилику да на Регионалном апп изазову освоје још вредније награде.

Сви заинтересовани ученици и професори о овом такмичењу могу да се информишу на сајту компаније м:тел www.mtel.ba, гдје могу пронаћи опште услове такмичења и формуларе за пријаву.

Такође, своја питања могу послати на емаил адресу app.takmicenje@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 52m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 6m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    21h 13m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    20h 1m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 43m
    0