М:тел такмичење за средњошколце - „Лансирај своју идеју“

04.11.2020. 12:20
0
ИЗВОР: Катера

Средњошколци из БиХ поново имају прилику да се такмиче у изради апликација за мобилне уређаје! Пријавите се до 20. новембра и учествујте у м:тел Aпп такмичењу!

Искуства средњошколаца који су у претходне три године учествовала у м:тел-овом такмичењу под називом „Лансирај своју идеју“, потврђују колико је важно дати шансу младима да покажу шта умију и поред свакодневних наставних активности.

Изазов је још и већи, јер у овом такмичењу могу да учествују све школе из БиХ, уз претходну сагласност надлежних министарстава, а нарочито зато што ће своје побједничке апликације најбољи имати прилику да представе на регионалном такмичењу, заједно са вршњацима из Србије и Црне Горе.

Прва фаза м:тел Апп такмичења траје до 20. новембра 2020. године, до када је потребно да се осмисле идеје и пошаљу попуњени формулари за пријављивање на такмичење. Рок за доставу готових, функционалних апликација је 25. јануар 2021. године.

Поред тога што ће средњошколци учешћем у оваквом изазову усвајати нова знања и градити тимски дух, компанија м:тел ће најбољим тимовима, односно појединцима, обезбиједити и сјајне награде - мобилне телефоне, као и прилику да на Регионалном апп изазову освоје још вредније награде.

Сви заинтересовани ученици и професори о овом такмичењу могу да се информишу на сајту компаније м:тел www.mtel.ba, гдје могу пронаћи опште услове такмичења и формуларе за пријаву.

Такође, своја питања могу послати на емаил адресу app.takmicenje@mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди iPhone 13, iPhone 14 и 14 Plus по сниженим цијенама у м:тел понуди
М:стипендије, корак ка запослењу М:стипендије, корак ка запослењу
Услуга „Рачун на мејл“ доноси поклон од 5 GB мобилног нета Услуга „Рачун на мејл“ доноси поклон од 5 GB мобилног нета
Најчитаније
 • Кафане моје младости – Кафе „Багрем“ и бар „Код Мише Ћеле“
  18h 42m
  5
 • Рогатичанин ухапшен због наношења тешких тјелесних повреда
  3h 26m
  0
 • У Турској три града сравњена са земљом (ВИДЕО)
  4h 44m
  0
 • Огласили се из Електропреноса БиХ: Дјелимични распад електро-енергетског система, узрок се утврђује
  1h 55m
  2
 • Сутра о даљем лијечењу Милоша Божовића
  18h 11m
  0