MUP Srpske pronašao štek sa više stotina kilograma skanka

25.12.2020. 17:12
0
IZVOR: Srpskainfo

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP danas su u akciji kodnog naziva "Storidž" zaplijenili više stotina kilograma skanka na području Gradiške.

Tokom akcije izvršena su tri pretresa, a na jednoj od lokacija u pomoćnom objektu pronađeno je više desetina paketa droge.

Skank ili genetski modifikovana marihuana bila je upakovana u pakete za dalju prodaju.

Načelnik Odjeljenja MUP Republike Srpske za odnose sa javnošću Mirna Miljanović rekla je danas da je u akciji “Storidž” pronađena velika količina droge skank i da se procjenjuje da je riječ o nekoliko stotina kilograma, te da sve upućuje da se radi o vjerovatno najvećoj zapljeni ove vrste droge na području Republike Srpske.

Miljanovićeva je istakla da su u toku pretresi na tri lokacije na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška i da je na jednoj od tih lokacija pronađena velika količina skanka.

– Sobzirom da su pretresi još uvijek u toku, više informacija biće u toku dana – rekla je novinarima Miljanovićeva.

Ona je dodala da akciju “Storidž”, usmjerenu na otkrivanje krivičnih djela neovlaštenog prometa opojnih droga, sprovode službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Srpske pod nadzorom Tužilaštva BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raste nivo Save u Gradišci Raste nivo Save u Gradišci
Uvjerenje o prebivalištu može se dobiti na bilo kojoj lokaciji za izdavanje dokumenata Uvjerenje o prebivalištu može se dobiti na bilo kojoj lokaciji za izdavanje dokumenata
Nevena odbranila dva mastera, pobijedila komu pa doktorirala Nevena odbranila dva mastera, pobijedila komu pa doktorirala
Najčitanije
  • Pale: Uhapšeno lice zbog nanošenja teških tjelesnih povreda
    23h 13m
    0
  • „Pucajte, ja i dalje držim čas“ - Herojska priča o stradanju profesora iz Kragujevca
    23h 57m
    9
  • Najavljeni prekidi u isporuci električne energije
    13h 43m
    0
  • Sudar tri vozila, jedno lice povrijeđeno
    12h 43m
    0
  • Nova pravila na Instagramu: Nema više snimanja ekrana privatnih poruka
    12h 3m
    0