МУП Српске пронашао штек са више стотина килограма сканка

25.12.2020. 17:12
0
ИЗВОР: Srpskainfo

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП данас су у акцији кодног назива "Сториџ" заплијенили више стотина килограма сканка на подручју Градишке.

Током акције извршена су три претреса, а на једној од локација у помоћном објекту пронађено је више десетина пакета дроге.

Сканк или генетски модификована марихуана била је упакована у пакете за даљу продају.

Начелник Одјељења МУП Републике Српске за односе са јавношћу Мирна Миљановић рекла је данас да је у акцији “Сториџ” пронађена велика количина дроге сканк и да се процјењује да је ријеч о неколико стотина килограма, те да све упућује да се ради о вјероватно највећој запљени ове врсте дроге на подручју Републике Српске.

Миљановићева је истакла да су у току претреси на три локације на подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка и да је на једној од тих локација пронађена велика количина сканка.

– Собзиром да су претреси још увијек у току, више информација биће у току дана – рекла је новинарима Миљановићева.

Она је додала да акцију “Сториџ”, усмјерену на откривање кривичних дјела неовлаштеног промета опојних дрога, спроводе службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП Српске под надзором Тужилаштва БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
МУП објавио слике тунела испод насеља гдје је нестала малена Данка МУП објавио слике тунела испод насеља гдје је нестала малена Данка
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    10h 28m
    8
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    23h 38m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    8h 30m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    22h 29m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    7h 23m
    0