MUP Srpske traga za Fatonom Hajrizijem, uputili apel građanima

19.07.2024. 12:01
1
IZVOR: srna.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske /MUP/ pozvalo je građane da pozovu policiju ukoliko primijete Fatoma Hajrizija, osumnjičenog da je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića u Loznici.

- Pozivamo građane da, ukoliko primijete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju, odmah obavijeste policiju na broj 122 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici - saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a podsjećaju da Policija Srpske, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije, intenzivno traga za Hajrizijem koji se sumnjiči da je u Loznici usmrtio jednog policajca, a ranio drugog. 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 19.07.2024. 17:19
    Locirala ga je Srpska policija, smaknula višestrukog ubicu i ekspresno poslala na ahiret. Odlično izvedena akcija, nema suđenje nema troškova oko zločinca. Rano postao ubica ,sa 15 godina ubio Ruskog vojnika pripadnika KFOR.-a na Kosovu, vjerovatno iz nacionalne mržnje, i ako je među pripadnicaima KFOR- bila na destine vojinika drugih nacionalnosti i religija. Monstrumu je mržnja popila svu pamet, ako je uopšte i imao.
Povezane vijesti
Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva na Stupu Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva...
Policija otkrila dvije tajne lokacije sa oko 4.400 litara dizela Policija otkrila dvije tajne lokacije sa oko 4.400 litara dizela
Ubio suprugu, pa sebe Ubio suprugu, pa sebe
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 6m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 29m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 2m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    12h 59m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 50m
    0