МУП Српске трага за Фатоном Хајризијем, упутили апел грађанима

19.07.2024. 12:01
1
ИЗВОР: srna.rs

Министарство унутрашњих послова Републике Српске /МУП/ позвало је грађане да позову полицију уколико примијете Фатома Хајризија, осумњиченог да је убио полицајца Николу Крсмановића и ранио његовог колегу Вјекослава Илића у Лозници.

- Позивамо грађане да, уколико примијете лице са фотографије или имају сазнања о његовом кретању, одмах обавијесте полицију на број 122 или да се обрате најближој полицијској станици - саопштено је из МУП-а Српске.

Из МУП-а подсјећају да Полиција Српске, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Србије, интензивно трага за Хајризијем који се сумњичи да је у Лозници усмртио једног полицајца, а ранио другог. 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 19.07.2024. 17:19
    Locirala ga je Srpska policija, smaknula višestrukog ubicu i ekspresno poslala na ahiret. Odlično izvedena akcija, nema suđenje nema troškova oko zločinca. Rano postao ubica ,sa 15 godina ubio Ruskog vojnika pripadnika KFOR.-a na Kosovu, vjerovatno iz nacionalne mržnje, i ako je među pripadnicaima KFOR- bila na destine vojinika drugih nacionalnosti i religija. Monstrumu je mržnja popila svu pamet, ako je uopšte i imao.
Повезане вијести
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Полиција открила двије тајне локације са око 4.400 литара дизела Полиција открила двије тајне локације са око 4.400 литара дизела
Убио супругу, па себе Убио супругу, па себе
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 11m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 34m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 7m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 4m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 55m
    0