Na Evropskom prvenstvu u boksu za kadete više od 300 takmičara

10.08.2021. 14:57
0
IZVOR: SRNA

Na Evropskom prvenstvu u boksu za kadete do 16 godina, koje će od 12. do 21. avgusta biti održano u Istočnom Sarajevu, nastupiće više od 300 takmičara iz 26 nacionalnih timova, rekao je Srni predsjednik Bokserskog saveza Republike Srpske Milenko Tomić.

On je rekao da je do sada u Istočno Sarajevo stiglo više od polovine od 26 prijavljenih timova.

- Ova sportska manifestacija, koju organizujem zajedno sa gradom Istočno Sarajevo i opštinom Istočno Novo Sarajevo, u ovoj godini ima najveći značaj u BiH -  rekao je Tomić, koji je i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH.

On je izrazio uvjerenje da će publika u novoj sportskoj dvorani u Istočnom Sarajevu narednih dana moći da uživa u vrhunskom boksu, iako je riječ o izuzetno mladim takmičarima.

- Nažalost, neke ekipe su otkazale učešće zbog problema sa pandemijom koje imaju u svojim državama. Imaćemo više od 300 takmičara za devet dana. Polufinale i finale će biti 19. i 20. avgusta, a biće i direktan prenos na `Arena sport` televiziji - rekao je Tomić.

On je naveo da će prvenstvo svečano biti otvoreno u četvrtak, 12. avgusta u 17.00 časova, a nakon toga počinju prve eliminacione borbe.

Sportska dvorana u Istočnom Novom Sarajevu otvorena je nedavno i Evropsko prvenstvo u boksu za kadete do 16 godina zvanično će biti prvo sportsko takmičenje u ovom objektu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Hitno saopštenje Olimpijskog komiteta Srbije zbog brutalne pljačke Hitno saopštenje Olimpijskog komiteta Srbije zbog brutalne pljačke
Tragedija na OI: Preminuo trener Tragedija na OI: Preminuo trener
Štafeta Srbije u muškoj konkurenciji šampion Evrope Štafeta Srbije u muškoj konkurenciji šampion Evrope
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 36m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 31m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 36m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 25m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 34m
    3