Na futsal turniru u Han Pijesku učestvuje 12 ekipa

04.08.2022. 10:53
0
IZVOR: srna.rs

Na Han Pijesku u susret Svetom Pantelejmonu - Danu i krsnoj slavi opštine i crkve počinje Futsal turnir na kome će učestovati 12 ekipa, rekli su Srni u lokalnoj upravi.

Savjetnik načelnika opštine Duško Đerić istakao je da turnir počinje večeras u 18.00 časova utakmicom ekipa "Slot gejm" i "Cikote", na sportskim terenma na Han Pijesku.

On je dodao da će finalna utakmica biti igrana 8. avgusta, kada i počinju svečanosti obilježavanja Svetog velikomučenika Pantelejmona na Han Pijesku.

Prema njegovim riječima, turnir se igra po sistemu četiri plus jedan, a prijavljene ekipe su sa Pala, Sokoca, Istočnog Starog Grada, iz Istočnog Novog Sarajeva, Vlasenice, Zvornika, Bijeljine i domaćina.

Đerić je naglasio da je za pobjednika turnira obezbijeđena novčana nagrada od 6.000 KM, drugoplasinog 1.000 KM, te pehari za najboljeg igrača, strijelca i golmana.

Organizator i pokrovitelj ovog futsal turnira je opština Han Pijesak.

Komentari 0
Povezane vijesti
KMF „Željeznica“ prvak Republike Srpske u futsalu KMF „Željeznica“ prvak Republike Srpske u futsalu
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    12h 24m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    10h 26m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    9h 19m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    9h 24m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    8h 27m
    1