Na Prvenstvu Republike Srpske nastupiće 47 takmičara DžDžK "Slavija"

05.03.2022. 22:11
0
IZVOR: Katera

U Gradiški će sutra biti održano Prvenstvo Republike Srpske koje organizuju Džiju-džicu savez Republike Srpske i iju-džicu klub Samuraj iz ovog grada.

Na ovom takmičenju će nastupiti 47 takmičara iju-džicu kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva.

- Slavija je proteklih godina najuspješniji iju-džicu klub u državi, a ovo je zvanično prvo takmičenje u ovoj godini, u kojoj nas očekuje gust raspored takmičenja na različitim nivoima, od nacionalnih i međunarodnih takmičenja, do balkanskih, evropskih i svjetskih prvenstava – rekli su za Kateru iz ovog kluba.

Delegaciju Slavije na ovom turniru činiće oko 60 članova kluba, uključujući takmičare, trenere, vođe ekipe, kao i sudije. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 43m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    8h 7m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    6h 22m
    11
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    22h 51m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    8h 1m
    0