Načelnik opštine Pale razriješio dužnosti savjetnika iz DNS-a

21.10.2020. 12:59
4
IZVOR: SRNA

Načelnik opštine Pale Boško Jugović jutros je razriješio dužnosti svog savjetnika Nemanju Slijepčevića, koji je ranije na tu poziciju imenovan na prijedlog paljanskog odbora DNS-a, potvrđeno je Srni iz Kabineta načelnika opštine Pale.

Načelnik Jugović najavio je ovaj potez na konferenciji za novinare, koju je, u svojstvu predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Pale, održao u ponedjeljak povodom javne i zvanične podrške ovdašnjeg odbora DNS-a kandidatu SDS-a i PDP-a za načelnika Pala na predstojećim izborima.

- Slijepčevića je, podrškom opozicionom kandidatu za načelnika, praktično razriješio paljanski odbor DNS-a čiji je važan član i koji ga je i predložio za savjetnika načelnika Pala. Stavovi SNSD-a u ovakvim slučajevima su jasni i saopštio ih je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik - rečeno je Srni u kabinetu načelnika opštine Pale.

Iz kabineta načelnika opštine naglasili su da Slijepčević od danas više nije savjetnik načelnika Jugovića, koji je postupio na isti način kao i Vlada Republike Srpske, koja je iz istih razloga na jučerašnjoj telefonskoj sjednici smijenila predsjednika Opštinskog odbora DNS Pale Marka Kubatliju sa mjesta vršioca dužnosti direktora Područne jedinice Poreske uprave Republike Srpske u Istočnom Sarajevu. 

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Luke 23.10.2020. 17:26
    Moj dragi nacelnice samo ste sebe kompromitovali, pa vi ste tog covjeka postavili za svog savjetnika I gle sad cuda, sad van nije dobar.
    Boze pomozi!
  • Generic placeholder image
    Hop cup... 21.10.2020. 19:09
    Poskočiću (misli se na poskoka)😅
  • Generic placeholder image
    Paljanka 21.10.2020. 16:58
    Bravo,nije mi samo jasno kako on može biti savjetnik,hahahahaha,hahahahaha,hahahahaha
  • Generic placeholder image
    Pale 21.10.2020. 13:16
    Tužno je da je uopšte neko takvog profila mogao i doći na poziciju savjetnika načelnika opštine. Veliki minus i za načelnika što ga je imenovao.
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 46m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 37m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 24m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 50m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 32m
    0