Načelnik opštine Istočna Ilidža ugostio Sokolove

28.07.2022. 17:53
0
IZVOR: katera.news

Načelnika opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, ugostio je danas u svom kabinetu predstavnike FK „ Slavija“.

Ovom prilikom predstavnici FK „Slavija“ zahvalili su se načelniku Božoviću na podršci koju pruža ovom klubu.

Opština Istočna Ilidža u potpunosti je podržala izradu Glavnog projekta "Rasvjeta stadiona FK Slavija" i kao znak zahvalnosti ovom prilikom uručen je uramljen dres Božoviću, te još jedan dres šefu kabineta načelnika opštine, Darku Berjanu.

Božović se zahvalio na ovom gestu i poručio da će se uvijek truditi da pomogne i podrži rad "Slavije", kao i druge sportske kolektive bez obzira kojoj opštini našeg grada oni pripadaju.

- FK "Slavija" je sigurno jedan od klubova po kojima je, još od početka razvoja sporta u našem gradu, Istočno Sarajevo postalo prepoznatljivo. Zbog toga sam srećan kada kao lokalna zajednica možemo pomoći rad "Slavije" i olakšati uslove u kojima momci treniraju – rekao je Božović.

Kako je naveo Božović bezrezervnu podršku FK „Famosu“ pružili su i drugi prijatelji kluba koji su se odazvali akciji "Od prijatelja stolice za Famos".

- Siguran sam da će podrška sa novih tribina biti presudna kada naš "Famos" zaigra Prvu ligu Republike Srpske – naveo je Božović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    14h 44m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    15h 28m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    19h 33m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    19h 37m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    5h 4m
    0