Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović čestitao sugrađanima Vaskrs

29.04.2021. 12:24
0
IZVOR: Katera

Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović čestitao je svim stanovnicima opštine Trnovo predstojeći Vaskrs tradicionalnim pozdravom: Hristos Vaskrse! Vaistinu Vaskrse! 

Čestitku načelnika opštine Trnovo prenosimo u cjelosti:

U ime opštine Trnovo i u svoje lično ime upućujem najiskrenije čestitke svim vjernicima, koji najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.

U godini koja nosi teška iskušenja, Vaskršnji praznik nas podsjeća na duh zajedništva i nesebičnog davanja, i samo svojom istrajnošću, velikim radom i snagom možemo složno pobijediti veliku nevolju koja nas je snašla. 

Ljubav, praštanje i razumijevanje treba da budu naša snaga u svakodnevnom životu, vjerujući u zajedničke ciljeve, preuzimajući odgovornost za bolji život i ljepšu budućnost naših porodica, naše zajednice, s čvrstom vjerom da ćemo istrajati na ovom putu istine i pravde.

Nastupajući praznik, Vaskrs, dočekajte u krugu porodice sa svojim najbližima, ispunjeni radošću, ljubavlju i upućujem vam najradosniji pozdrav: Hristos Vaskrse, Vaistinu Vaskrse!

Načelnik opštine Trnovo
Dragomir Gagović

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Vaskrsi vaskrsle srpske vojske Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9h 30m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    9h 35m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    10h 27m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    22h 57m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    10h 41m
    0