Najava "Đurđevdanskih svečanosti" u opštini Istočna Ilidža

07.05.2024. 15:25
0
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža i Centar za kulturu i informisanje organizuje „Đurđevdanske svečanosti“ koje će trajati od 8. maja do 10. maja u ovoj lokalnoj zajednici.

Svečanosti počinju manifestacijom „Vaskršnjim radostimakoje će biti organizovane sutra u 11 časova na Šetalištu „Dr Miodrag Lazić“.

Istog dana biće upriličena promocija romana "Ustaša" Saše Edija Đorđevića i "Srpsko srce Johanovo" Veselina Dželetovića.

Promocija će biti organizovana u maloj sali Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u 18.00 časova promocija romana "Ustaša i 19.00 časova, promocija romana "Srpsko srce Johanovo".

U petak, 10. maja od 10 časova biće organizovan tradicionalni "Đurđevdanski kros" za učenike osnovnih i srednjih škola iz Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    21h 34m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    7h 7m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    21h 44m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    7h 13m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    7h 11m
    0