Najavljena rekonstrukcija puta Pale - Jahorina

16.09.2021. 17:37
3
IZVOR: Katera

Ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić boravio je danas na Palama, gdje se sastao sa rukovodstvom opštine i razgovarao o brojnim infrastrukturnim projektima iz oblasti saobraćaja.

Ćorić je istakao da je opština Pale uključujući i Jahorinu koja joj većim dijelom pripada, jedno od najvećih gradilišta u Republici Srpskoj, te da Vlada Srpske ima ozbiljne namjere da od ovog područja stvori ambijent pogodan za razvoj i turizma, ali i privrede i ekonomije.

Ćorić i Jugović su danas razgovarali o brojnim infrastrukturnim pitanjima iz oblasti saobraćaja, te i o sanaciji dijela magistralnog puta Pale - Podgrab, koji je u lošem stanju.

Takođe, razgovor se odvijao i u smjeru rekonstrukcije regionalnog puta Pale - Jahorina, gdje je već odabran izvođač radova.

Ministar saobraćaja i veza i rukovodstvo opštine Pale danas su posjetili i mjesto na kojem bi trebalo da bude izgrađen kružni tok na magistralnom putu, u blizini Osnovne škole "Pale".

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Ma 17.09.2021. 15:30
    Ma on Laze vec odavno al nece jos dugo biti nacelnik, lerice ako bog da, svoje su zaposlili a sitna raja nema ni hljeb cestito da pojede, sram ih bilo sve i jednog. Docice o on ma prosjacki stap
  • Generic placeholder image
    Stjepan 16.09.2021. 18:52
    Ako bude kao Boškovo obećanje za vodu na Brezovicama, nek se nadaju, mada će to možda i biti jer je to put za one s dubokim džepom, a sirotinji put za Jahorinu ne znači ništa.
  • Generic placeholder image
    Zagor Te Nej 16.09.2021. 17:59
    Jos da je raja naivna pa da povjeruje u ove suplje price... psi laju a karavani prolaze
Povezane vijesti
Nedeljko Ćorić direktor "Autoputeva" Nedeljko Ćorić direktor "Autoputeva"
Cijena gradskog grijanja Paljanima neće biti umanjena u narednih šest mjeseci Cijena gradskog grijanja Paljanima neće biti umanjena u narednih šest mjeseci
Paljanski odbornici sutra o stanju u Gradskoj toplani Paljanski odbornici sutra o stanju u Gradskoj toplani
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    5h 53m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    22h 48m
    4
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    6h 0m
    3
  • Kod Trnova uhapšeno lice zbog krivolova
    6h 9m
    0
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    2h 42m
    0