Najavljeni prekidi električne energije

15.10.2024. 08:46
0
IZVOR: katera.news

Najavljeni prekidi električne energije za danas, 15. oktobar.

 

Pale,

Zbog hitnih radova na 10 kV vodu Stambolčić doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.30 do 14.00 časova potrošačima u djelovima naselja Kremenita brda i Jahorinski potok i potrošačima Ski-kompleks Gondola, firme Mraz i Nedomeks.

Jahorina,

Zbog hitnih radova u TS 10/0,4 kV „Košuta“ doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 11.00 časova na Jahorini u objektima: Gondola -Poljice, vrh Poljice, Olimp bar, Ruska kuća i apartmani hotela Košuta.

Sokolac,

Zbog radova u TS 110/x kV Sokolac,  organizovanih od strane preduzeća „Elektroprenos BiH“,  u periodu od 9.00 do 16.00 časova  napajanje će biti obezbijeđeno samo u užem centru grada, odnosno srednjenaponski vodovi:

 

KO Dom zdravlja, Centar grada;

DV Novo Selo do lokaliteta Vrelo Bioštice;

DV Žljebovi, naselja Limenka, Jelen, Đurkovića Brdo;

KO Danila Đokića, naselje oko Policijske stanice;

KO Centar-Podromanija, naselja: Majdani, Gornji Baltići, Ogledni Centar i dio naselja Podromanija do Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac.

Istočna Ilidža,

Zbog radova na 10 kV vodu Lukavica doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 13.00 časova potrošačima u ulicama:  Druge sarajevske brigade, Miloša Obilića, Riste Anđića, Vojvode Živojina Mišića, Petra Sarajevskog, Srpskih palih boraca, Srđana Kneževića i Ravnogorskoj ulici.

Foča,

Zbog planiranih radova na 110 kV dalekovodu Goražde – Foča, organizovanih od strane preduzeća „Elektroprenos BiH“, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 18.00 časova  na kompletnom području opštine.  

Alternativno napajanje biće obezbijeđeno u dijela centra grada, ulicama Nemanjina, Njegoševa i Principova, u Ribarskom naselju i Međurječju, području Miljevine, Kazneno -popravnom zavodu  i Kliničkom centru.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 35 beba Srpska bogatija za 35 beba
Tokom dana sunčano i prijatno toplo Tokom dana sunčano i prijatno toplo
Sutra sunčano i prijatno toplo Sutra sunčano i prijatno toplo
Najčitanije
  • Sjećanje na Dragana Dragovića
    2h 24m
    0
  • Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada
    18h 12m
    2
  • Susam kuglice sa tri vrste sira
    5h 14m
    0
  • Potvrđena optužnica zbog fizičkog napada i povređivanja majke
    21h 37m
    2
  • Najavljeni prekidi električne energije
    5h 38m
    0