Најављени прекиди електричне енергије

15.10.2024. 08:46
0
ИЗВОР: katera.news

Најављени прекиди електричне енергије за данас, 15. октобар.

 

Пале,

Због хитних радова на 10 kV воду Стамболчић доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.30 до 14.00 часова потрошачима у дјеловима насеља Кременита брда и Јахорински поток и потрошачима Ски-комплекс Гондола, фирме Мраз и Недомекс.

Јахорина,

Због хитних радова у ТС 10/0,4 kV „Кошута“ доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 11.00 часова на Јахорини у објектима: Гондола -Пољице, врх Пољице, Олимп бар, Руска кућа и апартмани хотела Кошута.

Соколац,

Због радова у ТС 110/x kV Соколац,  организованих од стране предузећа „Електропренос БиХ“,  у периоду од 9.00 до 16.00 часова  напајање ће бити обезбијеђено само у ужем центру града, односно средњенапонски водови:

 

КО Дом здравља, Центар града;

ДВ Ново Село до локалитета Врело Биоштице;

ДВ Жљебови, насеља Лименка, Јелен, Ђурковића Брдо;

КО Данила Ђокића, насеље око Полицијске станице;

КО Центар-Подроманија, насеља: Мајдани, Горњи Балтићи, Огледни Центар и дио насеља Подроманија до Завода за форензичку психијатрију Соколац.

Источна Илиџа,

Због радова на 10 kV воду Лукавица доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 13.00 часова потрошачима у улицама:  Друге сарајевске бригаде, Милоша Обилића, Ристе Анђића, Војводе Живојина Мишића, Петра Сарајевског, Српских палих бораца, Срђана Кнежевића и Равногорској улици.

Фоча,

Због планираних радова на 110 kV далеководу Горажде – Фоча, организованих од стране предузећа „Електропренос БиХ“, доћи ће до привремeног прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 18.00 часова  на комплетном подручју општине.  

Алтернативно напајање биће обезбијеђено у дијела центра града, улицама Немањина, Његошева и Принципова, у Рибарском насељу и Међурјечју, подручју Миљевине, Казнено -поправном заводу  и Клиничком центру.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 35 беба Српска богатија за 35 беба
Током дана сунчано и пријатно топло Током дана сунчано и пријатно топло
Сутра сунчано и пријатно топло Сутра сунчано и пријатно топло
Најчитаније
  • Сјећање на Драгана Драговића
    2h 24m
    0
  • Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада
    18h 12m
    2
  • Сусам куглице са три врсте сира
    5h 14m
    0
  • Потврђена оптужница због физичког напада и повређивања мајке
    21h 37m
    2
  • Најављени прекиди електричне енергије
    5h 38m
    0