Najbolja poslovna komunikacija je uz m:tel

02.08.2023. 12:50
0
IZVOR: katera.news

Želite li da poslujete moderno i uspješno uz komunikaciju osiguranu kako u zemlji tako i u inostranstvu, odaberite jednu od BIZ tarifa namijenjenih m:tel poslovnim korisnicima.

BIZ tarife pružiće vam komunikaciju bez ograničenja za razgovore i poruke, kao i najbolje bonuse, čak i do 100 GB, za mobilni internet u zemlji i zemljama regiona Zapadnog Balkana. A za vas koji trebate dodatne bonuse, tu su BIZ tarifni dodaci i opcije koji će vam omogućiti dodatnu komunikaciju gdje god da se nalazite vi i vaš poslovni tim.

Vaše je samo da odaberete BIZ tarifu koja najviše odgovara potrebama vaše poslovne grupe i uživate u svim prednostima moderne poslovne komunikacije.

Za više informacija o aktuelnim BIZ tarifama posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 300, a mi ćemo vam pomoći da pronađete BIZ tarifu koja će vaše poslovanje dovesti do savršenstva uz različite benefite u sklopu odabranih tarifnih paketa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Znamo li kako prevenirati nasilje i njegove posljedice u digitalnom okruženju? Znamo li kako prevenirati nasilje i njegove posljedice u digitalnom okruženju?
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    23h 5m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    21h 4m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    23h 17m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    13h 46m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    18h 19m
    0