Lica iz Istočnog Sarajeva napadnuta bejzbol palicom

05.05.2022. 11:42
0
IZVOR: katera.news

Portalu Katera javio se čitalac koji tvrdi da je  jedan od napadnutih lica u noći između 16. i 17. aprila u 2.00 sata poslije ponoći, nedaleko od Vlasenice.

Prema njegovim riječima, policijski službenici nadležne policijske uprave dobili su informacije na licu mjesta, a zatim i izjave svjedoka u pisanoj formi, ali o tome se nije medijski izvještavalo.

Povodom toga, portal Katera poslao je upit Policijskoj upravi Zvornik o pomenutom događaju.

Dobili smo odgovor da je PU „Zvornik“ 17. aprila 2022. godine oko 2.20 časova prijavljen slučaj napada.

-Policijskoj stanici Vlasenica 17. 4. 2022. godine oko 2.20 časova lice V.Č. iz Pala prijavilo je da su tri nepoznata lica fizičkom snagom i predmetom koji podsjeća na bejzbol palicu napala putničko motorno vozilo marke “citroen“ u  kojem se nalazilo pomenuto lice i lice M.M. iz Istočnog Sarajeva – saopšteno je iz PU „Zvornik“.

Po navedenoj prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, koji su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijski službenici PS Vlasenica preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja činjenica navedenog događaja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (FOTO) Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (F...
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    22h 46m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    22h 53m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 35m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    14h 13m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    14h 45m
    0