Nebojša Novaković ne zaboravlja svoj klub: Donio vrijedan poklon Famosu

04.02.2020. 17:10
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića počeli su sa pripremama za drugi dio sezone u Drugoj ligi Republike Srpske. Na prvom okupljanju u novoj godini fudbalere je dočekao vrijedan poklon iz Švedske, od Nebojše Novakovića.

Nekadašnji fudbaler Famosa, kasnije slavni fudbaler AIK-a iz Štokholma, kada god stigne u Istočno Sarajevo sa sobom ponese i nešto od poklona  za svoj voljeni kolektiv, a ovaj put je to bilo baš ogromno.

Iz Švedske je za Famos stigla kompletna Nike oprema, garniture za utakmicu, radna i paradna oprema, kopačke, lopte, papuče i mnogo toga drugog što će zasigurno biti od ogromne koristi za Motoriste.

Zahvalnost za poklon nisu krili ni predsjednik FK Famos, Marinko Božović, kao ni trener Vladimir Drinjak.

- Zaista, ovo je ogroman poklon za naš mali klub. Nebojša nas često obraduje. Nama je dovoljno i kada nas on samo posjeti. Prija kada je jedna takva fudbalska veličina uz naš klub i što nas ni toliko kilometara daleko i toliko godina od kuće ne zaboravlja i dalje. Ovaj put nas je baš iznenadio. Pomaže on nama kada je god u prilici, ali ovo sada je izuzetno vrijedan poklon našem klubu i biće nam od ogromne koristi. I ovom prilikom želim da mu se zahvalim za sve što je do sada učinio za klub, a mi se nadamo da ćemo i mi imati priliku da ga učinimo ponosnim odličnim rezultatima - rekao nam je Vladimir Drinjak, trener Famosa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osamnaesti svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima Osamnaesti svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Voj...
Timotija i Kovač na probi u AIK-u Timotija i Kovač na probi u AIK-u
U osnovnoj školi u Vojkovićima održana priredba za buduće đake prvake (FOTO) U osnovnoj školi u Vojkovićima održana priredba za buduće đake prvake (FOTO)
Najčitanije
  • To nisu bili ljudi, već zvijeri: Stradanje braće Petra i Pavla
    17h 36m
    9
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    15h 3m
    8
  • Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO)
    19h 27m
    4
  • Na današnji dan umro veliki Borislav Pekić: Srpski pisac koji je svoj život posvetio borbi za slobodu
    18h 16m
    0
  • Srpska nevjesta iz Holivuda
    18h 38m
    0