Nemanja Ninković: Došao sam u klub velike istorije

19.02.2020. 19:58
0
IZVOR: Katera

Mladi fudbaler iz Sokoca i dosadašnji član OFK „Glasinac“ Nemanja Ninković pojačao je ove zime redove bivšeg šampiona Premijer lige BiH i višestrukog osvajača Prve lige Republike Srpske, klub Modriča Alfa.

Tim iz Modriče završio je jesenji dio Prve lige RS na pretposljednjem mjestu pa u potrazi za pojačanjima koja će im obezbijediti opstanak u društvu prvoligaša izbor je pao na mladog Sokočanina.

Slika

-Do kontakta sa Modričom došlo je zahvaljujući mom saigraču iz Glasinca Neđu Šuki koji je, prije nekoliko sezona, uspješno nosio dres Modričana i bio jedan od ključnih igrača u povratku ovog kluba u Prvu ligu. Na njegovu preporuku uslijedio je poziv čelnih ljudi kluba koji sam sa zadovoljstvom prihvatio- kaže Ninković.

On ističe da je svjestan istorije koju ima FK Modriča i vjeruje da će svojim trudom i zalaganjem opravdati ukazano povjerenje.

-Ovo predstavlja jedan veliki iskorak za mene i moju karijeru jer do sada nisam imao priliku igrati prvi ligu. Već na samom početku primjetan je dosta ozbiljniji rad, treninzi i sve ostalo je na višem nivou od onoga što sam ranije prošao. Na meni je da sada vrijedno treniram kako bih postigao što bolji rezultat, a vjerujem da je FK Modriča pravo mjesto za moj fudbalski napredak- dodaje Nemanja.

Nemanja Ninković rođen je 1999. godine, a fudbal počinje trenirati već sa sedam godina u OFK „Glasinac“ iz Sokoca u kojem, kao kapiten svoje generacije, prolazi sve mlađe kategorije kluba i stiže do statusa prvotimca.

-Drago mi je što sam u matičnom „Glasincu“ igrao u svim selekcijama, od najmlađih do najstarijih. Ovom prilikom zahvalio bih se treneru Ognjenu Kreštalici na svemu što me naučio u mlađim kategorijama i sigurno da je on jedna od najvažnijih osoba za moj fudbalski razvitak- ističe novi igrač FK Modriča Alfa.

Prva liga Republike Srpske nastavlja se 7. marta utakmicama 15. kola u kojem Modriča putuje u Derventu kod ekipe Tekstilca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika
Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija O...
Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    13h 59m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    4h 57m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    13h 23m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    11h 38m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    13h 17m
    0