Немања Нинковић: Дошао сам у клуб велике историје

19.02.2020. 19:58
0
ИЗВОР: Катера

Млади фудбалер из Сокоца и досадашњи члан ОФК „Гласинац“ Немања Нинковић појачао је ове зиме редове бившег шампиона Премијер лиге БиХ и вишеструког освајача Прве лиге Републике Српске, клуб Модрича Алфа.

Тим из Модриче завршио је јесењи дио Прве лиге РС на претпосљедњем мјесту па у потрази за појачањима која ће им обезбиједити опстанак у друштву прволигаша избор је пао на младог Сокочанина.

Слика

-До контакта са Модричом дошло је захваљујући мом саиграчу из Гласинца Неђу Шуки који је, прије неколико сезона, успјешно носио дрес Модричана и био један од кључних играча у повратку овог клуба у Прву лигу. На његову препоруку услиједио је позив челних људи клуба који сам са задовољством прихватио- каже Нинковић.

Он истиче да је свјестан историје коју има ФК Модрича и вјерује да ће својим трудом и залагањем оправдати указано повјерење.

-Ово представља један велики искорак за мене и моју каријеру јер до сада нисам имао прилику играти први лигу. Већ на самом почетку примјетан је доста озбиљнији рад, тренинзи и све остало је на вишем нивоу од онога што сам раније прошао. На мени је да сада вриједно тренирам како бих постигао што бољи резултат, а вјерујем да је ФК Модрича право мјесто за мој фудбалски напредак- додаје Немања.

Немања Нинковић рођен је 1999. године, а фудбал почиње тренирати већ са седам година у ОФК „Гласинац“ из Сокоца у којем, као капитен своје генерације, пролази све млађе категорије клуба и стиже до статуса првотимца.

-Драго ми је што сам у матичном „Гласинцу“ играо у свим селекцијама, од најмлађих до најстаријих. Овом приликом захвалио бих се тренеру Огњену Крешталици на свему што ме научио у млађим категоријама и сигурно да је он једна од најважнијих особа за мој фудбалски развитак- истиче нови играч ФК Модрича Алфа.

Прва лига Републике Српске наставља се 7. марта утакмицама 15. кола у којем Модрича путује у Дервенту код екипе Текстилца.

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    17h 54m
    1
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    21h 42m
    4
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 47m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    7h 11m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    20h 4m
    0