Nemanja Okiljević najbolji sportista opštine Rogatica za 2022. godinu

24.02.2022. 14:39
0
IZVOR: rogatica.ba

Nakon višegodišnje pauze, danas je održano proglašenje najboljih sportista opštine Rogatica za 2022. godinu. Na osnovu analize ostvarenog učinka, sportski klubovi su predložili najbolje od najboljih.

Najbolji sportista opštine Rogatica je košarkaš Nemanja Okiljević. Okiljević uz brata Stefana i saigrače godinama raduje Rogatičane uspjesima na terenu.

– Želio bih da zahvalim načelniku Jagodiću i svima koji su organizovali izbor najboljih sportista. Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam proglašen najboljim sportistom. To mi je još veći podstrek da što bolje radim i napravim još bolje rezultate. Ja bih ovom prilikom da čestitam i ostalim sportistima i da im poželim što bolje rezultate. Sigurno, i da je neko od njih sada na mom mjestu, to ne bi bilo nezasluženo. Najviše bih želio da se zahvalim košarkaškom klubu “Rogatica”, upravi na čelu sa Ljubišom Rackovićem, treneru Draganu Kojiću, koji je imao nevjerovatno povjerenje u mene i zato sam tu danas. Najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima. Ipak je košarka timski sport i ja ne bih bio ovdje danas da nije bilo njih i hvala im od srca – rekao je Okiljević, koji je nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 1000 KM i diplomom.

Slika

Foto: rogatica.ba

Titule najboljih, po sportovima, ponijeli su: Viktorija Nikolić (odbojka), Dejan Tomić (fudbal), Iva Novosel (stoni tenis), Ivana Drašković (streljaštvo), Snježan Obradović (atletika), Helena Marić (atletika), Tamara Racković (fudbal) i Snježana Vitomir (rukomet).

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić uručio je najboljim sportistima diplome i novčane nagrade u iznosu od po 500 KM.

– Nastojimo da obnovimo tradiciju odabira najuspješnijih sportista u svim disciplinama. Cilj nam je da djecu što je moguće više zainteresujemo za sport, da ih okupljamo, da potroše svoju energiju i vrijeme u tim sadržajima, da se druže i zdravije odrastaju. Trudimo se da im obezbijedimo uslove i do sada smo uložili značajna sredstva. Ovih dana nastavljamo drugu fazu izgradnje sportske dvorane u vrijednosti od 500.000 KM – izjavio je načelnik Jagodić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    19h 56m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    5h 29m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    20h 6m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    5h 35m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    5h 33m
    0