Nijagarini vodopadi u bojama srpske trobojke

16.02.2021. 18:32
1
IZVOR: rtrs.tv

Povodom Dana državnosti Republike Srbije, Nijagarini vodopadi u Kanadi bili su osvjetljeni u bojama srpske zastave, a u glavnom gradu Otavi, srpska trobojka se vijorila ispred gradske skupštine.

U glavnom gradu Kanade povodom 15. februara, Dana državnosti Srbije, ispred gradske skupštine vijorila se srpska zastava, a Nijagarini vodopadi sinoć u 22.00 po lokalnom vremenu u čast srpskog praznika bili su osvjetljeni bojama srpske trobojke.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, uz objavu slike Nijagaranih vodapada u bojama srpske zastave, posebno je zahvalio kanadskim zvaničnicima koji su simboličnim gestovima izrazili veliko poštovanje za Srbiju.

Ambasador Srbije u Kanadi Dejan Ralević je zahvalio gradonačelniku Otave Džimu Votsonu i gradonačelniku grada Nijagara Fols Džimu Dijodatiju na učešću i čestitkama povodom praznika kao i na konstantnom radu na unapređenju odnosa i zbližavanju dva naroda. U onlajn proslavi Dana državnosti, prikazan je i kulturno-umjetnički program.

Podsjećamo, povodom Dana državnosti Srbije i najviša zgrada na svijetu - Burdž Kalifa zasijala je u bojama srpske zastave.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Tatic Mile 17.02.2021. 14:44
    Svaka cast i Kanadi i Emiratima a i Aleksandru Vucicu, koji je uspeo povratiti ugled Srbije u svetu. Da nemamo pojedine politicare kao sto su: Djilas, Jeremic, Jovanovic, Draskovic, Cmarka ( Canak ) Ugljanina, Zukurlica i Nogo bili bi bolji od Svajcarske
Povezane vijesti
U Srpskoj duplo manje krađa vozila nego u FBiH U Srpskoj duplo manje krađa vozila nego u FBiH
Eksplozija u “Slobodi” u Čačku, ima povrijeđenih Eksplozija u “Slobodi” u Čačku, ima povrijeđenih
Banjalučanki neophodan novac za liječenje, u funkciji humanitarni broj 1413 Banjalučanki neophodan novac za liječenje, u funkciji humanitarni broj 1413
Najčitanije
  • Albanac koji je zadužio Srbe
    3h 1m
    6
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    23h 7m
    0
  • Radnik "Elektro-Hercegovine" životno ugrožen nakon pada sa stuba
    21h 57m
    0
  • Protest radnika Doma zdravlja Bratunac u znak podrške pretučenoj doktorici
    18h 46m
    0
  • Banjalučanki neophodan novac za liječenje, u funkciji humanitarni broj 1413
    18h 23m
    0