Nogo: Uspješno okončan proces akreditacije

26.10.2022. 19:03
0
IZVOR: srna.rs

Centar za mentalno zdravlje Istočno Sarajevo uspješno je okončao proces akreditacije, što je još jedan dokaz kvalitetnog i uspješnog rada, kao i posvećenosti pacijentima, izjavio je Srni rukovodilac Centra Slobodan Nogo.

Nogo je rekao da su u Agenciji za akreditaciju i unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite Republike Srpske prepoznali da gradski Centar za mentalno zdravlje ispunjava propisane standarde iz ove oblasti.

- To znači da se usluge pružaju prema preporukama i dostignućima savremene medicine i prakse, odnosno da su ispunjeni i ostali uslovi vezani za prostor i opremu, kao i za saradnju sa institucijama u zajednici. Sve se to radi s ciljem unapređenja mentalnog zdravlja - naglasio je Nogo.

Slika

Foto: srna.rs

Prema njegovim riječima, tokom procesa akreditacije Centar za mentalno zdravlje je imao i podršku menadžmenta Doma zdravlja Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO) Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
"MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" (FOTO) "MTB Evolution" donirao bicikla osnovnim školama "Petar Petrović Njegoš" i "Aleksa Šantić" ...
Organizovan susret pisaca Rusije i Srpske i uručena donacija knjiga Organizovan susret pisaca Rusije i Srpske i uručena donacija knjiga
Najčitanije
  • Havana - torta nad tortama
    12h 31m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    8h 48m
    0
  • Zaboravljeni korijeni: Manastir Liplje - Teslić (VIDEO)
    11h 39m
    0
  • Istočna Ilidža: Okrugli sto o nasilju - Potrebno strogo sankcionisati nasilnike
    5h 25m
    1
  • Danas otkrivanje i osveštanje spomenika “Beli anđeo” u Istočnom Novom Sarajevu
    12h 29m
    0