Nova fenomenalna A serija u m:tel ponudi

05.05.2023. 15:30
1
IZVOR: katera.news

Nova Samsung Galaxy A serija sjajna je za svakoga i daće vam idealne razloge da upravo telefon iz ove serije bude i vaš izbor.

Uživajte u izlascima, a ujutro pregledajte sve svoje uspomene na telefonu Galaxy A serije. Ovi modeli nude vam impresivni ekran, dugotrajnu bateriju, odlične kamere i savršene performanse po pristupačnoj cijeni.

Glavna kamera od 50 MP Galaxy A14 uređaja snima veličanstvene pejzaže, a na velikom ekranu od 6,6 inča ništa vam neće promaći. Doživite sve što volite u živopisnim i realističnim bojama visoke definicije.

Galaxy A34 sa Super AMOLED ekranom uvijek ima jasan prikaz, a stopa osvježenja do 120 Hz unosi živost u vaš sadržaj.Galaxy A34 čak i po mraku iz najboljih trenutaka kreira fotografije svijetlih i živih boja uz nevjerovatnu AI pomoć za obradu slike.

Galaxy A54 garantuje vrhunske performanse u svemu što radite a fantastične kamere zabilježiće nezaboravne trenutke na najbolji način. Sjajna Ninghtography opcija snimiće odlične noćne slike a sa prednjom kamerom od 32 GB imaćete najbolje selfije.

Takođe, uz svaki kupljeni telefon iz Samsung A34 ili Samsung A54 iz m:tel ponude, na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

U Samsung A seriji pronađite tačno ono što želite od pametnog telefona, a uz m:tel pretplata tarife uživajte u svim prednostima najbolje mobilne mreže u BiH!

Više informacija potražite na mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50000.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Svasta 10.05.2023. 15:52
    Ne znam ko više normalan uzima telefone u mtel-u koji su minimum 30% skuplji nego u radnjama...
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    19h 5m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    4h 38m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    19h 15m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    4h 44m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    4h 42m
    0