Novi protesti opozicije u Banjaluci

09.10.2022. 19:26
2
IZVOR: rtvbn.com

Građani iz cijele Republike Srpske okupili su na drugom velikom protestnom skupu u Banjaluci. Odlučni su, kako kažu, da brane narodnu volju i dignu glas protiv krađe glasova, što je režim uradio u izbornoj noći u kasnim satima.

Ne čelu kolone nalazi se Jelena Trivić, zajedno sa stranačkim kolegama i liderima SDS-a PDP-a i Pokreta za pravdu i red.

Jelena Trivić, prije početka mirne šetnje, pozvala je građane na miran i dostojanstven protest.

- Vi ste ti koji branite narodnu volju iskazanu na izborima. Zajedno ćemo istrajati da dokažemi istinu - rekla je Trivićeva.

Okupljanje je počelo u Parku Mladen Stojanović, odakle je krenula mirna šetnja do Trga Krajine gdje će se obratiti predstavnici opozicije i Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Ja 09.10.2022. 20:34
    A šta ćemo s vašim krađama?
  • Generic placeholder image
    Mirce 09.10.2022. 20:27
    Izboran noc, u 21h pdp proglasi pobjedu placenicke organizacije, u 21.30 tvrde isto po ucionicama pobjedjuju...... marketinski trikovi za javne mase da bi posle, danima, mogli tvrditi da je kradja prisutna iako nisu osvojili dovoljne glasove, ali insistiraju da se.ponovo prebroje svi glasovi. da nisu listici mozda zamjenjeni posle 2.30, kada je Vozd proglasio 100% pobjedu najjjjjjace stranke u RSu!!!
Povezane vijesti
Majka prvih četvorki u istoriji Banjaluke: Liče, ali već im sada vidim različitu narav Majka prvih četvorki u istoriji Banjaluke: Liče, ali već im sada vidim različitu narav
Haos na ulicama Malmea pred finale Evrovizije: Građani bjesne na ulicama, policija na svakom koraku Haos na ulicama Malmea pred finale Evrovizije: Građani bjesne na ulicama, policija na svak...
Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14m
    1
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    13h 36m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    23h 54m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    1h 6m
    0