Novinarki Nataša Miljanović Zubac upućene nove prijetnje

20.09.2024. 11:55
0
IZVOR: nezavisne.com

Novinarka Nataša Miljanović Zubac prijavila je juče oko 18 časova Policijskoj stanici Trebinje još jednu prijeteću poruku koja joj je ostavljena na unutrašnjem zidu vikendice u izgradnji, vlasništvo njenih sinova, u selu Ljubomir kod Trebinja sa sadržajem "Umri NMZ".

Policija je saopštila da su njihovi službenici odmah izašli na lice mjesta i obavijestili o svemu  dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, pod čijim je nadzorom izvršen uviđaj.

- Tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično d‌jelo "Ugrožavanje sigurnosti" iz člana 150. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem zakonskih mjera i radnji u vezi sa ovim izvršenim krivičnim d‌jelom", navedeno je u saopštenju za javnost Policijske uprave Trebinje.

Sama Nataša kaže da je ovo jedna od velikog broja prijetnji koje su ozbiljne i koje ona konstantno prijavljuje policiji.

- Ovo jeste samo jedna u nizu prijetnji i svaku sam prijavila i zavedena je u Policijskoj upravi Trebinje. Sve te prijave su se odnosile na ugrožavanje moje bezbjednosti, zbog čega ostajem na stanovištu da one iziskuju zaštitu - kazala je Miljanović Zubac.

Tvrdi da je ipak ništa neće uplašiti i da će istrajati u dokazivanju kriminala i sumnjivih radnji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu Amerikanka se preko sira zaljubila u Hercegovinu
Trebinje krije dvor Jelene Anžujske, prve žene vladara u srpskoj istoriji (FOTO) Trebinje krije dvor Jelene Anžujske, prve žene vladara u srpskoj istoriji (FOTO)
Slava hrama i osvećenje parohijskog doma u Orašju – Popovo polje Slava hrama i osvećenje parohijskog doma u Orašju – Popovo polje
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    18h 54m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    22h 33m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    17h 3m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    5h 44m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    3h 30m
    0